2012-ben indítottam el magánrendelésemet Tiszaújvárosban. 2016. év elejétől Miskolcon is rendelek.
Folyamatosan tartottam, tartok előadásokat 
óvodákban, iskolákban - szülőknek, gyerekeknek, művelődési házakban, különböző médiákban. A hallgatósággal, olvasókkal együttműködve, közösen gondolkodva keressük az adott témával, problémával, kapcsolatosan a megoldási lehetőségeket. 

MÉDIA Jelenlét

Az alapképzésem során már előadásokat tartottam a szakomon, a nagyobb fórumokon. Munkahelyemen a munkám keretein túl rendszeresen kértek fel kollégák szakmai iránymutatásra, a szülőknek előadások tartása. Rendszeres résztvevője, vagy előadója voltam Jelzőrendszeri megbeszéléseknek. Csatlakoztam egy nemzetközi Depresszió megelőző programhoz. 2014-ben az Fm1 Rádióban, egy kedves barátommal rövid beszélgetősorozatot tartottunk "A pszichológia világáról a mindennapokban" címmel. Még ebben az évben az Magyar Családterápiás Egyesület XXVII. Vándorgyűlésen tartottam előadást az egyén és a család kapcsolatáról. 2015-ben Tiszaújvárosban az egyik Ötórai teán a pszichológia világáról gondolkodtunk közösen. Ebben az évben a Tisza TV-ben beszélgettünk az iskolakezdésről. Csoportot tartottam depresszióval küzdő betegeknek. 2016 folyamán a Civil Rádió Miskolc "EMBERNEK MARADNI" műsorában beszélgettünk a mindennapi élethelyzetek lelki megéléséről, azok megoldási és tovább lépési lehetőségeiről. 2017-ben folytatódott a műsorom "Érett Lélek" címmel.  2018 során egy kedves barátommal beszélgettünk a Csillagpont Rádióban. Két évig (2018-2019) a BÚRA Alapítvány felkérésére dolgoztam. Blogot vezettem, pszichés problémával küzdőknek segítettem. Kérdez-felek formában.

Cikkeket írtam, főszerkesztői munkában vettem részt 2018-ig A Kisgyermek újságban. Családterápiás hírmondóban workshopról írtam. 

2015-ben Tiszaújvárosban az Ötórai tea összejövetel keretében tartottam előadást. https://www.tiszatv.hu/lejatszo&file=MTYwODMxaGV0cm9saGV0cmUuZjR2. Röviden beszélgettünk a Tisza TV-ben az iskola kezdésről https://www.tiszatv.hu/lejatszo&file=MTYwODMxaGV0cm9saGV0cmUuZjR2

2016 - 2018 a Civil Rádió Miskolc https://cirmi.org EMBERNEK MARADNI műsorában https://soundcloud.com/search?q=embernek%20maradni beszélgettünk a mindennapi élethelyzetek lelki megéléséről. Megoldási, tovább lépési lehetőségekről. 2017 novemberétől folytatódott pszichológiai témájú műsorom a rádióban "Érett Lélek" címmel. 

2018 során a Csillagpont Rádióban beszélgettünk egy kedves barátommal.

2018 - 2019 BÚRA Alapítvány felkérésére dolgoztam. A BLOG elérhető: https://www.bura.hu/blog/szollosi-tibor?fbclid=IwAR06RKJBG9EuKAIiWVNDKTNCiLh4ASo2m-XrmymvZ9NsDwsdiHSOSE_M6xA

ÍRÁSAIM
Cikkeket írtam A Kisgyermek újságban, melynek egyik szerkesztője is voltam. Családterápiás Hírmondóban workshopról írtam.
Folyamatosan tartok előadásokat, különböző csoportokat - felnőtteknek, gyerekeknek, szakembereknek, kollégáknak.https://www.tiszatv.hu/lejatszo&file=MTYwODMxaGV0cm9saGV0cmUuZjR2. https://www.tiszatv.hu/lejatszo&file=MTYwODMxaGV0cm9saGV0cmUuZjR2 https://soundcloud.com/search?q=embernek%20maradni https://www.bura.hu/blog/szollosi-tibor?fbclid=IwAR06RKJBG9EuKAIiWVNDKTNCiLh4ASo2m-XrmymvZ9NsDwsdiHSOSE_M6xA


Tanulmányokat folytattam a Debreceni Egyetem Népegészségügyi kar Klinikai és mentálhigiéniai gyermek és ifjúsági szakpszichológus szakirányán. Tanácsadó Szakpszichológus képzettséget szereztem az ELTE PPK-n Budapesten. Jelenleg Családterapeuta vizsga előtt állok - képzésben lévő családterapeuta.
Tagja vagyok a Magyar Pszichológus Társaságnak, a Magyar Családterápiás Egyesületnek.